Vill du att din produkt ska synas i hela Sverige?

Visa den i Hjälpmedelskatalogen!

Koncept

Konceptet är enkelt. Har du ett hjälpmedel du vill nå ut med? Medverka i Hjälpmedelskatalogen så bestämmer vi tillsammans lämplig presentation! Vi länkar till din egen webbplats och du sköter all försäljning utan att behöva betala provision till annan part. Har du ingen egen webbplats anges dina försäljningsvägar på din produktsida. Vi kan även erbjuda att bygga en webbplats för mycket låg kostnad. Läs mer nedan.

Vi sökmotoroptimerar varje produktsida för att produkterna ska komma högt upp vid sökningar på Google.
Vi arbetar kontinuerligt med att skapa kontakter inom kommun och regioner. Region Värmland med Mari Banck i spetsen har valt att samarbeta med oss.
Vi lyfter även produkterna på vår Facebooksida.

Kostnad

Vår produkt är ett 12-månadersabonnemang som kostar 1 000 kronor plus moms. Ingen uppsägningstid krävs, utan du får en förfrågan i slutet av abonnemangsperioden om eventuell fortsättning.

Att ändra innehållet i presentationen för ditt hjälpmedelsföretag en bit in i perioden kostar 250 kronor plus moms.

Vill du visa upp ditt hjälpmedelsföretag och dina produkter på hjälpmedelskatalogen? Kontakta oss här för mer information hur du kan medverka i Hjälpmedelskatalogen!

Har du ingen egen webbplats?

Koi Produktionsbyrå har nu ett erbjudande till Hjälpmedelskatalogens innovatörer. Från 3 600 kronor plus moms får du en egen webbplats utformad för din produkt. Kontakta Koi Produktionsbyrå på koi@koiproduktion.se eller 054-203 46 46 för mer information.

Ring oss gärna för mer information. 070-662 91 85 eller
054-52 42 05. Även kvällstid.

Dan Larsson - Hjälpmedelskatalogen - Karlstad
Dan Larsson
Porträttbild av Kristina Öijeberg
Kristina Öijeberg

Klart att du ska vara med!
// Dan och Kristina